Business Developer

Posted at 15/09/2017

Bookster aplica Adauga la favorite
Cine suntem?

Bookster este o companie inovatoare care schimbă modul în care citim. Selectăm cele mai bune cărți din lume și le livrăm la biroul abonaților, pe baza unui abonament oferit de companie. Printre cele peste 300 de companii de top cu care lucrăm deja, sunt: Orange, BT, BCR, ING, BRD, Telekom, HP, Nestlé, Danone, eMAG, Mondelez, Endava, EY, KPMG, Genpact, etc. Suntem o echipă de antreprenori tineri și veseli, cu o misiune comună: să inspirăm oamenii să își descopere visele și să le atingă.

Bookster este și locul unde te descoperi și înveți din cele mai bune cărți și studii de caz pe care le ai tot timpul la dispoziție, din cursuri și din dezbateri cu colegii.

Cum esti tu?

Ne-am bucura să ai experiență în Vânzări, să fii familiar cu piața serviciilor de HR, însă și mai importantă e dorința ta de a învăța;
Îți place să îi asculți pe ceilalți și îți dorești să înțelegi cu adevărat care sunt nevoile lor;
Nu îți stă în fire să te dai bătut cu una cu două;
Dacă ai rămâne blocat în lift cu un/o necunoscut(ă), după jumătate de oră de conversație, ați merge la o cafea să continuați discuția;
Ai răbdare și îți place să lucrezi în echipă;
Te gândești permanent cum ai putea să faci lucrurile mai bine;


In ce consta jobul?

Vei căuta și contacta persoanele de decizie din companiile pe care ne dorim să le includem în proiectul Bookster;
Vei participa la întâlniri cu clienții potențiali și te vei asigura că ai înțeles nevoia lor făcând follow-up;
Vei reuși să îi convingi că Bookster este cel mai fain beneficiu pe care îl oferă companiile din România, stablind împreună detaliile de implementare a proiectului;
Vei dezvolta o relație bună cu managementul companiilor și te vei asigura că, dacă ar fi să aleagă din nou un beneficiu pentru angajații lor, ar alege tot Bookster ;)
Ce beneficii ai?

Bonuri de masă, abonamentul pentru mobil, abonament premium la clinicile Regina Maria;
Program de vacanțe flexibil;
Un mediu de lucru vesel;
Pauză de lectură zilnică;
Cafea bună și ceaiuri aromate;
„Healthy Bar” cu fructe proaspete, alune, migdale și alte semințe crude;
Happy Hours și teambuildinguri J;
3 cărți alese special pentru ține de către CEO-ul Bookster;


Cum aplici?

Dacă visezi la un job într-o firmă faină și îți dorești să vii la birou zâmbind dimineața, intră pe http://www.bookster.ro/join/ și povestește-ne despre tine.

Doar aplicațiile primite pe site vor fi luate în considerare. Următoarea etapă în procesul de recrutare este un test cu 25 de întrebări de tip GMAT. Read’n’Roll!
Valabil Inca 329 de zile
Industrie Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Altele
Numar pozitii disponibile 1 pozitie disponibila
Localitatea București [București]
Nivel cariera Middle

Bookster

Bookster este o biblioteca moderna care revolutioneaza modul in care citim.

Avem un model de afacere simplu: selectam cele mai bune carti din lume si le livram la biroul abonatilor nostri. Lucram deja cu peste 300 de companii din toata tara, cum ar fi: Banca Transilvania, ING, BRD, Orange, IBM, Danone, Ernst&Young, etc. si lista creste in fiecare saptamana. Suntem o echipa de antreprenori tineri, veseli si inspirati de o misiune comuna: sa ajutam oamenii sa isi descopere visele si sa le atinga.

Ne dorim sa construim cel mai fain mediu de lucru din Romania: o companie moderna unde istetimea, creativitatea si profesionalismul se intalnesc cu antreprenoriatul, flexibilitatea si distractia. Un loc unde vii cu drag dimineata si pleci cu greu seara.

Most recent
Fox News