REPREZENTANT VANZARI SHOWROOM – PLOIESTI

Posted at 05/06/2018

Talent Reserve aplica Adauga la favorite
Compania angajatoare isi desfasoara activitatea de productie si vanzare / distributie la nivel national in domeniul materialelor de constructii (pentru amenajari exterioare si interioare) si este prezenta pe piata de peste 20 de ani; asigura cel mai mare stoc din tara pentru categoria sa de produse, oferind peste 500 de modele.
Compania este orientata catre introducerea inovatiei in business si in acelasi timp manifesta o preocupare reala fata de angajatii sai.
ResponsabilitatiMarmura Algabeth
Preia vizitatorii / clientii din showroom si le ofera suport privind identificarea celor mai potrivite produse / solutii pentru nevolile lor
Dezvolta relatii pozitive si de durata cu vizitatorii / clientii showroom-ului
Invata si se actualizeaza privind produsele companiei precum si privitor la oferta pietei si trend-urile in amenajari spatii exterioare si interioare
Invata si cunoaste modalitatile de lucru in sistemele de operare ale companiei
Ofera suport procesul de ofertare pentru clienti
Emite documentele aferente necesare derularii tranzactiilor
Profil
Studii universitare absolvite
Experienta anterioara in domeniul vanzarilor / client service (de tip retail / showroom)
Orientare catre client, empatie
Bune abilitati de comunicare eficienta: ascultare activa, intelegere nevoi, exprimare clara a ideilor, asertivitate, bune manière
Capacitate de lucru cu cifre si informatii despre produse
Adaptabilitate, capacitate si disponibilitate de a invata lucruri noi si a se acomoda la schimbare
Responsabilitate, atentie la detalii
Abilitati de lucrul in echipa
Cunostinte de limba engleza – nivel intermediar

Toate datele de identificare personala colectate in urma aplicarii vor fi utilizate doar in scopul derularii procesului de recrutare si comunicarii cu candidatii selectati pentru a participa la interviuri si a primi actualizari privind statusul in acest proces. Doar datele candidatilor selectati in vederea angajarii vor fi transmise companiei angajatoare, pentru continuarea procesului de ofertare, eventual angajare – cu acordul candidatilor selectati.
Valabil Inca 368 de zile
Industrie Arhitectura / Design interior , Constructii / Instalatii , Vanzari
Numar pozitii disponibile 1 pozitie disponibila
Localitatea Ploiești [Prahova]
Nivel cariera Middle

Talent Reserve

We enable companies’ management to run their businesses better by providing the right people and by increasing management awareness of the human factor in any company’s success or failure.

We are doing so by providing the right talent and through programs that help management in better candidate’s assessment and new employee’s integration in their teams and organizations.

We also endeavor to present our agency website’s readers with fresh and insightful news, tips and practices they can make use of in approaching the hr issues on our BLOG.

The candidates can find the open vacancies and apply for on the CAREER page.

Most recent
Fox News