SALES SUPPORT SUPERVISER, PLOIESTI

Posted at 07/05/2018

Talent Reserve aplica Adauga la favorite
Compania angajatoare isi desfasoara activitatea de productie si vanzare / distributie la nivel national in domeniul materialelor de constructii si este prezenta pe piata de peste 20 de ani; asigura cel mai mare stoc din tara pentru categoria sa de produse, oferind peste 500 de modele.
Compania este orientata catre introducerea inovatiei in business si in acelasi timp manifesta o preocupare reala fata de angajatii sai.
Responsabiltăți
Inregistreaza noii clienti in sistemul electronic de gestiune vanzari (CRM).
Verifica bonitatea noilor clienti
Elaboreaza oferte comerciale in conformitate cu politica comerciala a companiei.
Supune spre aprobare superiorului direct ofertele comerciale elaborate.
Verifica, la solicitarea superiorului direct, stocurile de materiale.
Transmite persoanelor responsabile din partea partenerilor comerciali ofertele comerciale.
Transmite persoanelor responsabile din partea partenerilor comerciali, la solicitarea superiorului direct, informatii referitoare la produsele comercializate de companie (poze ale materialelor, mostre de material).
Asigura suport superiorului direct in vederea respectarii obligatiilor comerciale asumate in relatia cu partenerii comerciali.
Informeaza in cel mai scurt timp posibil superiorul direct in situatia in care este informat de schimbarea datelor de livrare a unei comenzi de atelier (productie)
Completeaza in sistemul electronic intern, datele necesare pentru a documenta procesele de vanzare ale colegilor din teren (de la introducere client nou pana la situatia livrarii)
Elaboreaza documentele necesare organizarii si efectuarii transportului de marfa sau produse finite catre partenerii comerciali.
Asigură suport superiorului direct in procesul de rezolvarea a reclamaţiilor referitoare la calitatea şi cantitatea produselor livrate, ambalajelor, termenelor de livrare sau a altor condiţii prevăzute în contractele comerciale.
Urmareste situatia contractelor comerciale perfectate de superiorul direct precum și a facturilor depasite, realizand si comunicand situatiile
Urmareste soldurile scandete cu partenerii si recuperarea acestora
Coordoneaza si ofera suport colegilor din echipa
Profil
Studii superioare absolvite
Bune abilitati de planificare si organizare
Proactivitate, capacitatea de a identifica posibile situatii si de a preintampina producerea acestora prin masuri preventive si comunicare interna
Atentie la detalii
Bune abilitati de comunicare verbala si scrisa, comunicare de business si la nivel interpersonal
Bune abilitati de lucru cu PC – pachetul office
Bune abilitati de lucru cu volume mari de lucru si incadrarea in termenele stabilite
Lucru in echipa
Valabil Inca 339 de zile
Industrie Arhitectura / Design interior , Constructii / Instalatii , Administrativ / Logistica
Numar pozitii disponibile 1 pozitie disponibila
Localitatea Ploiești [Prahova]
Nivel cariera Middle

Talent Reserve

We enable companies’ management to run their businesses better by providing the right people and by increasing management awareness of the human factor in any company’s success or failure.

We are doing so by providing the right talent and through programs that help management in better candidate’s assessment and new employee’s integration in their teams and organizations.

We also endeavor to present our agency website’s readers with fresh and insightful news, tips and practices they can make use of in approaching the hr issues on our BLOG.

The candidates can find the open vacancies and apply for on the CAREER page.

Most recent
Fox News