Evenimentele la care puteti participa in perioada urmatoare

iun, 2018

13iun

3rd Trenchless Romania – Conference & Exhibition

Hotel Caro, București, 6 iunie 2018 Trenchless Romania is one of the region´s most significant conference and exhibition focusing on Trenchless Technologies. Trenchless Technologies are pioneering techniques which combine economic efficiency and environmental protection thus providing a modern approach for the installation, replacement or renewal of all underground utilities from, water, sewer, gas, and industrial pipelines to electrical conduit and fibre optics with minimum excavation and surface disruption.

Vezi eveniment
06iun

ARILOG - CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE LOGISTICĂ ȘI SUPPLUY CHAIN, ediția 16

ARILOG CONFERINTA CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ DE LOGISTICĂ ȘI SUPPLUY CHAIN, ediția 16 6-7 iunie 2018, București

Vezi eveniment

apr, 2018

24apr

10th SEE 2018 UPSTREAM, ANNUAL CONFERENCE & EXHIBITION

The details will be updated soon HERE https://blackseaevents.com/

Vezi eveniment
12apr

VEHICULE ELECTRICE, BY ENERGYNIOMICS

Joi, 12 aprilie, de la ora 09:00, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Vehiculele electrice – liderii momentului, provocările viitorului. Românii sunt cei mai optimişti europeni în privinţa viitorului maşinilor electrice, arăta un studiu realizat recent la nivelul Uniunii Europene. Estimările europene vorbesc despre înjumătățirea utilizării autovehiculelor alimentate în mod convențional în transportul urban până în 2030, precum şi dispariția lor progresivă din orașe până în 2050. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendinţele, provocările şi oportunităţile pe care experţii în electromobilitate le identifică pentru 2018 în România!

Vezi eveniment

mar, 2018

15mar

SALS TEAM UPGRADE

Bucuresti, 15 martie 2018, Crowne Plaza Bucuresti Sales Team Upgrade este un eveniment CARIERE, dedicat profesionistilor în vanzari si afaceri, managerilor care înteleg că implinirea lor ca lideri de succes este strans legata de afirmarea echipei lor. Mai mult, performanța nu mai este de mult un indicator individual, iar în noua realitate a vanzarilor, populata de consumatori foarte bine informati si exigenti, managementul performantei trebuie să fie o preocupare constanta a liderilor.

Vezi eveniment
08mar

EXPO ENERGIE, 8-11 martie 2018, ROMEXPO

A opta editia a targului EXPO ENERGIE va avea loc in perioada 08-11 martie 2018 in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Vezi eveniment
08mar

ROMENVIROTEC, 8-11 martie 2018, ROMEXPO

8-11 MARTIE, BUCURESTI, ROMEXPO ROMENVIROTEC se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala. ROMENVIROTEC se va desfaura in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPOENERGIE, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN si ANTIQUE MARKET.

Vezi eveniment
05mar

BUSINESS REVIEW AWARDS GALA, 13th edition

March 5th, Radisson Blu Hotel Bucharest At its 13th edition in 2018, the Business Review Awards competition and Gala is one the most prestigious and applauded initiatives aiming to identify and reward the achievements of the Romanian business community over the previous year.

Vezi eveniment
01mar

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, Sibiu

1 - 2 martie, Sibiu, Hotel Ramada PREZENTARE AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT este primul eveniment B2B dedicat dezvoltării de noi sinergii în domeniul logisticii și supply chain-ului în industria automotive.

Vezi eveniment

feb, 2018

28feb

Clădiri inteligente – ce ne trebuie pentru a avea mai multe, by Energynomics

Miercuri, 28 februarie, de la ora 09:00, la ARCUB, Sala Coloanelor, din Str. Lipscani nr. 84-90, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Clădiri inteligente – ce ne trebuie pentru a avea mai multe. ”Poziționarea, de 3 ori poziționarea!” este de secole mantra mereu valabilă în domeniul imobiliar. Mai nou și din ce în ce mai mult, proiectele imobiliare au căpătat forța de a modifica geografia orașelor, nu doar prin mărimea construcției propriu-zise, ci prin crearea unor noi fluxuri de tranzit urban și prin introducerea unor noi comportamente, la nivel de grup și la nivel individual. Clădirile inteligente nu mai sunt doar repere îndepărtate sau cârlige de marketing, ci au căpătat realitate, prin parteneriate sănătoase între dezvoltatorii imobiliari, furnizorii de tehnologie și clienții-beneficiari. Reducerea consumurilor de energie cu iluminatul și calitatea aerului sunt deja solicitări de bază, la care se adaugă cerințe specifice (de exemplu, managementul energetic al unor baterii de servere) și servicii adăugate pentru optimizarea a însuși comportamentului clădirilor (furnizare, monitorizare, raportare, transmise de date securizate, reacție etc).

Vezi eveniment
27feb

Strategie si finante pentru afaceri durabile by TRUSTED ADVISOR - IOANA ARSENIE

In acest an va propunem un nou format al atelierelor de strategie, in care vom lucra mai multe ore si vom combina strategia cu finantele, pentru o viziune de ansamblu. Fiecare participant va identifica cu ajutorul nostru blocajele pe care trebuie sa le trateze pentru a-si putea creste afacerea.

Vezi eveniment
22feb

THERMAL ENERGY FORUM, 4TH EDITION

THE DIPLOMAT BUCHAREST organizes the forth edition of its national Forum exclusively dedicated to thermal power - Thermal Energy Forum 2018, on February 22, at InterContinental Hotel Bucharest – Rapsodia Hall.

Vezi eveniment
19feb

ZF POWER SUMMIT (19-20 februarie 2018, București)

19-20 februarie, Hotel Radisson Blu București, sala Atlas, ora 9-15 ZIARUL FINANCIAR vă invită la cel mai relevant eveniment de energie pentru comunitatea de afaceri din România pentru a dezbate următoarele teme: Mobilitatea electrica, tendinta sau solutie viabila? Care ar putea fi sistemele de plata agreate, cate statii electrice vor fi in 2020, cum se poate rezolva problema autonomiei reduse si cand vor deveni masinile electrice cu adevarat accesibile? GNC, hydrogen si mai ce? Dincolo de electricitate, ce alte solutii de combustibil alternativ sunt viabile in Romania? Ce este necesar pentru dezvoltarea acestora?

Vezi eveniment
13feb

BNI - Conferință și eveniment de business networking: Cum iti cresti afacerea in 2018?

Bucuresti, Athenee Palace Hilton Bucharest, Sala Le Diplomat, ora 8:30 - 13:00 Cum iti consolidezi afacerea? Vrei sa afli ce trebuie sa faci pentru a-ti consolida afacerea? Ti-ai dori noi contacte de afaceri? Ti-ai sa pleci de la eveniment cu minim 70 de contacte si nu doar cu carti de vizita? Locurile sunt limitate, mai ales ca va fi singura conferinta BNI Romania deschisa invitatilor din acest an! Rezerva-ti locul acum, taxa de participare este de 150 lei platibili in contul RO29INGB0000999907468031, deschis la ING Bank, pe numele Chromatone Network SRL. Partener Principal - Eventsuff.ro

Vezi eveniment
13feb

AUTOMOTIVE MEETINGS ROMANIA

International Manufacturing Forum for the automotive industry, supply chain & after market Bucharest, Romania February 13 - 15, 2018

Vezi eveniment
07feb

Energynomics breakfast - Securitatea cibernetică în sectorul energetic – riscuri, prevenție, recuperare

Palatul Cesianu Racoviță, București, ora 8:30 - 13:00. Miercuri, pe 7 februarie, de la ora 8:30 am la sala Regina Maria, Hotel Hilton, în București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală din acest an pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Securitatea cibernetică în sectorul energetic – riscuri, prevenție, recuperare.

Vezi eveniment

ian, 2018

23ian

Energynomics breakfast - Stocarea energiei – mai mult decât o promisiune

23 ianuarie 2018, ora 8:3 - 13:00 la Palatul Cesianu-Racovita Marţi, 23 ianuarie, de la ora 08:30, la Palatul Cesianu Racoviţă, din București, energynomics.ro vă invită la prima întâlnire informală din acest an pentru experţii şi decidenţii din industria energetică, sub umbrela Energy Breakfast Club: Stocarea energiei – mai mult decât o promisiune. Imposibilitatea de a stoca energia electrică este aspectul decisiv pentru modul în care au fost concepute şi operate sistemele energetice naţionale, precum şi pieţele de electricitate. Treptat, însă, noi soluţii tehnice se adaugă unei promisiuni mereu reînnoite – energie disponibilă pentru operatorii de sistem, dar şi pentru consumatorii finali. Veniţi la Energy Breakfast Club pentru a descoperi împreună modul în care stocarea energiei schimbă regulile jocului și face sistemele energetice mai ecologice și mai flexibile.

Vezi eveniment

dec, 2017

07dec

CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMANIA (Business Magazin)

7 decembrie 2017, ora 9:00 AM, Hotel Radisson Bucuresti Aflat la cea de-a patra ediţie, „Cele mai inovatoare companii din România” este un eveniment al recunoaşterii celor mai inovatoare companii locale.

Vezi eveniment

nov, 2017

28nov

BRANDS FOR KIDS - GALA FORBES

28 noiembrie 2017, Hotel Intercontinental, Bucuresti Gala Forbes Brands for Kids premiază toate acele branduri care au câștigat, prin calitatea oferită sau încrederea pe care o transmit, un loc special în alegerile părinților pretențioși, iubitori de calitate.

Vezi eveniment
21nov

EXPOPLAST - SIBIU, 21-24 NOIEMBRIE 2017

Redal Expo Sibiu, 21-24 noiembrie 2017 Promisiunea Expoplast 2017: Se pozitioneaza ca evenimentul principal din Europa de Sud-Est pentru industria de mase plastice; Vine ca o confirmare a unei industrii in plina dezvoltare in Romania; Dezvoltam sectorul materiilor prime si al materialelor: bio-polimeri si bio-compozite; Acordam o atentie sporita segmentelor de prelucrare mase plastice, cauciuc si reciclare in cadrul evenimentului. Oferim pachete promotionale pentru companiile din segmente la tariful de 499 Euro/stand de 6 mp; Continuam dezvoltarea colaborarii cu industria automotive si ne dorim sa aducem fata in fata producatorii de componente cu principalii beneficiari; Atragem vizitatori din Europa de Vest prin intermediul unei comunicari atent targetate catre institutii si asociatii de profil, coroborate cu incercarea stabilirii de intalniri directe intre producatori de peste hotare si furnizori romani; Ducem evenimentul in zona 4.0 a industriei si atragem liderii din industrie; Prezentam cele mai recente tendinte in domeniu: echipamente si utilaje cu accent pe eficienta energetica, scaderea costurilor de fabricatie, solutii si aplicatii pentru digitalizarea fluxului de productie.

Vezi eveniment

oct, 2017

04oct

HR Summit The SuperHeRoes Conference, Iasi,

HR Summit The SuperHeRoes Conference, Iasi, 4-5 octombrie 2017, la Palas Iasi Congress Hall

Vezi eveniment

sep, 2017

25sep

FORBES CEE FORUM, 25-26 septembrie 2017, BUCURESTI, HOTEL INTERCONTINENTINENTAL

FORBES CEE FORUM, 25-26 septembrie 2017, BUCURESTI, HOTEL INTERCONTINENTINENTAL ---------------------------------------------------------------------- In the challenging times we are living in today, Forbes CEE Forum 2017 will focus, at the 100 year’ anniversary of Forbes brand, on leadership. On September 25-26, journalists from the worldwide Forbes network along with international political, business and financial leaders and personalities from all over the world will join the debates of Forbes CEE Forum 2017 on the main topic of the event “Leadership matters! The next 100 years”.

Vezi eveniment
21sep

International Business Women Day

21 September - International Business Women's Day There is no mountain we can't conquer ! 21 September 2017 18:00-21:00 Location is to be established soon Pret 60-85 RON

Vezi eveniment
13sep

NRCC Back to Work Drink in Bucharest,

Bucharest, on 13th of September, at Novotel Bucharest City Centre, starting with 7 pm. Summer is over: you go back to work, we offer you a drink, fun and lots of networking opportunities! Meet new people, make new business connections, share ideas and get inspired. The event will bring together members of the Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC), members of the partner business associations and external companies.

Vezi eveniment

aug, 2017

30aug

Liberalizare şi competiţie: gaze naturale şi electricitate, by Energynomics

Miercuri, 30 august, de la ora 9, la sala Iridium, Hotel Sheraton, din București, energynomics.ro vă invită la o nouă întâlnire informală pentru experţii şi decidenţii din industria energetică: Energy Breakfast Club – Liberalizare şi competiţie: gaze naturale şi electricitate.

Vezi eveniment

iun, 2017

27iun

CEI MAI MARI JUCATORI DIN ECONOMIE 2017, by ZF la JW Marriott, Bucuresti

Investiţiile străine directe au crescut anul trecut cu 16%, la aproape 4,1 mld. euro, cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, arată datele de la BNR. Cu toate că trei ani ISD-urile au reluat creşterea, valoarea înregistrată în 2016 rămâne încă la jumătate faţă de sumele aduse în România de capitalul străin în perioada 2006-2008, anii integrării în Uniunii Europene.

Vezi eveniment
15iun

Facility & Property Management Conference, 15 iunie 2017,

Data si locatia: 15 iunie 2017, Hotel JW Marriott, Bucuresti Facility & Property Management Conference reuneste specialisti din zona de mentenanta si gestionare a utilitatilor din cadrul cladirilor si ofera o perspectiva ampla asupra tendintelor regionale si locale cu care se confrunta aceasta industrie, care sunt semnele pozitive si provocarile induse de peisajul economic global si regional asupra acestui domeniu, alaturi de numeroase subiecte de interes pentru reprezentatii din zona de FPM.

Vezi eveniment
13iun

COUNTRY FOCUS COMMUNITY FORUM, 13-14 iunie 2017, by Business Review

Bucharest, Sheraton Hote,, Country Focus Community Forum is a 2-day event, dedicated to the most dynamic foreign investors’ communities active in Romania. Continuing the Country Focus event series, Business Review invites the American, Austrian, British, Dutch, French and German communities to assess Romania’s new economic outlook and to identify together, recommendations that can turn challenges into opportunities. Be Connected. Be Stronger. Brexit, Trump, Netherlands and France elections, upcoming elections in Germany, the new Romanian government. Political stability, migration, resource efficiency. Today, the Romanian business environment is facing an increasing number of influences and challenges. These test the capacity of foreign investors to adapt in Romania, challenging them to find agile responses to both global and local questions. This new paradigm generates a shift from the focus on competing to a focus on developing strong partnerships. These partnerships are solidified by shared values, based on mutual growth, expertise and collaboration. COMMUNITIES:

Vezi eveniment

mai, 2017

26mai

BD HR SUMMIT 2017, organizat de Business Days

Bucuresti, Palatul Regal, Sala Auditorium, ora 8:00 Ne propunem in acest context sa abordam la BD HR Summit 2017 cele mai de actualitate teme ale HR-ului modern, intr-un amplu eveniment la care sunt invitati sa participe trend setteri, experti, profesionisti si companii care au capacitatea de a modela lumea resurselor umane. Temele abordate reprezinta ariile cu cel mai mare impact in designul organizatiilor performante si, din acest motiv, sunt de interes nu doar pentru specialistii HR dar si pentru antreprenori, manageri si decidenti de top: Atragerea si Recrutarea Talentelor - cum ajungem la cei de care avem nevoie intr-o piata ultra-competitiva? Recrutarea prin Social Media - Alternativa sau inlocuitor al solutiilor clasice? Retentie si Engagement - Securizarea talentelor sau cum transformi munca in pasiune? Inovatii in HR - Trenduri si directii pentru viitor, incotro ne indreptam, ce trebuie sa pregatim inca de azi pentru a fi in top maine 20 de speakeri de top romani si 4 speakeri internationali vor aborda aceste subiecte intr-un format axat exclusiv pe continut si informatie de calitate!

Vezi eveniment
25mai

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, 25-26 mai 2017

Locatie: Bucuresti, Hotel JW Marriott TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii din Romania reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor identifica provocarile si oportunitatile de business si analiza cele mai importante schimbari din domeniu.

Vezi eveniment
24mai

Antreprenoriat 360 - Oamenii din spatele trazactiilor, organizat de Wall Street Romania

Bucuresti, Hotel Sheraton,, ora 9:00 ---------------- Incepand cu acest an evenimentul Wall-Street.ro dedicat industriei de M&A Outlook devine Antreprenori 360 (editia 9), dezbaterile pe marginea tranzactiilor din piata romaneasca de fuziuni si achizitii fiind completate de povestile inspirationale ale antreprenorilor care au trecut prin diferite etape cu businessul lor. Pe langa cifrele specifice industriei de M&A si o analiza a pietei si a comportamentului antreprenorilor romani, impreuna cu specialisti, consultanti si avocati, evenimentul va pune accent si pe partea umana a tranzactiilor, pentru a obtine o imagine completa a procesului prin care trece un antreprenor cand isi cedeaza integral sau partial afacerea.

Vezi eveniment
18mai

AUTO & LOGISTICA 2017, ZIARUL FINANCIAR

Prima editie a ZF Auto & Logistică Summit 2017 reuneste cei mai importanti jucatori de pe ambele „baricade”, atat din industria auto, cat si din transportruri si logistica, de la furnizori de echipamente de manipulare a marfurilor, la software dedicat logisticienilor, imobiliare alaturi de resurse umane.

Vezi eveniment
16mai

VALORI DE ROMANIA, organizat de Revista Biz

România are și a avut mereu valori, oameni și branduri, care au reușit să se impună la nivel internațional. Pe marile scene și galerii din lume, artiștii români sunt recunoscuți și apreciați. În principalele companii tehnologice, românii ocupă poziții importante în departamentele de inovație și se numără în top management în multe poziții regionale.

Vezi eveniment
11mai

DATACENTER FORUM 2017, Crowne Plaza Bucuresti, organizat de Tema Energy

DataCenter Forum 2017 reuneste 13 dintre cei mai relevanti furnizori din domeniu, totodata si parteneri ai Tema Energy, care vor expune tehnologii dedicate centrelor de date pe o suprafata peste 550 mp si vor dezbate tedintele din acest domeniu in cadrul a 15 workshop-uri si prezentari. Uptime Institute, organizatia care a definit la nivel global cunoscutul sistem de certificare Tier, va sustine, în premieră la Bucuresti, workshop-ul „Data Center Management & Operations Best Practice“. Printre companiile care vor expune in cadrul DataCenter Forum 2017 se afla: Vertiv, Riello, APC by Schneider, Nexans, Caterpillar, Rittal, Uptime Institute USA, Hoppecke, Leoch, Pyralis, Toshiba, Carrier, Helinick si Uniline.

Vezi eveniment

apr, 2017

25apr

ZIUA COMUNICATIILOR 2017,

Locatia si ora: Bucuresti, JW Marriott, ora 9:00 - 16:00

Vezi eveniment
12apr

NRCC & RBL Networking Drink in Bucharest - April

We are looking forward seeing you at our next NRCC Dutch Networking Drink organized in Bucharest, on 12th of April, at Novotel Bucharest City Centre, starting with 7 pm. The event will be organized in partnership with Romanian Business Leaders (RBL) Meet new people, make new business connections, share ideas and get inspired all within the atmosphere of friendship and unconventional thinking, typical to our monthly gatherings.

Vezi eveniment
07apr

BNI ELITE - Business Networking Meeting, Radisson Parc Inn

Locatia si ora: Bucuresti, Radisson Park Inn, ora 8:00 AM Esti antreprenor, manager de vanzari sau ai ca obiectiv dezvoltarea afacerii? Inseamna ca ai nevoie de recomandari catre noi clienti. Networkingul de calitate nu presupune colectarea unor carti de vizita sau simpla evidenta a numarului de persoane noi intalnite anual, ci modul in care acestea se traduc in venituri incasate anual, in contul firmei. Membrii BNI din Romania si din intreaga lume practica schimbul de recomandări, utilizand cu succes instrumentele pe care organizatia le pune la dispozitie prin numeroasele traininguri, evenimente si actiuni organizate in fiecare an.

Vezi eveniment
04apr

Doing business after BEPS - a BRCC event

Doing business after BEPS - an RSM US, RSM UK, RSM Romania & British Romanian Chamber of Commerce business event Place and time: Bucharest, Hilton Athenee Palace, 8:00 It is our pleasure to invite you to Doing Business After BEPS - an RSM UK, RSM US, RSM Romania & the British-Romanian Chamber of Commerce joint event. With the OECD anti-Base Erosion Profit Shifting (BEPS) measures and actions being implemented worldwide, companies are now exposed to increased risks of investigation, tax liabilities, penalties, double taxation and reputational damage. Understanding the anti BEPS measures will help businesses decide upon the most effective way to strategically approach the changes it brings.

Vezi eveniment
03apr

SALES TRUST - Open Programmes Schedule 2017 (Sales Certification by ISM)

Salestrust goal is to simply be the company with the widest and most impactful sales training integrated solutions portfolio in the CEE Region, to support in a bespoke manner each client (individual/ company) sustainable growth in the one thing they are good at. LIMIT FREE COURSES …FOR THE ONE THING COMPANIES ARE GOOD AT Our Vision Our vision is to simply go where no one has gone before in research, development and implementation regarding the sales profession, as the key oil to integrate all business components. LIMIT FREE RESEARCH Our Values Our core values are all around Trust: Integrity Quality Originality Commitment in the long term

Vezi eveniment
03apr

MEET THE CEO: MARTIN ZMELIK, CEZ (BUSINESS MAGAZIN)

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Vezi eveniment

mar, 2017

31mar

SALES AND NEGOTIATIONS (with Adrian Stanciu), 2.5 days course by Maastricht School of Management Romania

Locatie: Bucuresti, bdul Dacia nr. 99 This course will address the subject of building an effective sales organization. You will understand how to design a good sales process and manage a great sales team, complemented by learning the principles of distributive versus integrative negotiations. Like all my courses, it will be slightly philosophical in nature. By that I mean that we will discuss the systemic nature of things, the basic principles on which the subject stands and we will try to understand their practical application from this angle.

Vezi eveniment
29mar

ZF Top Tranzactii

Locatie și oră: București, Hotel Radisson Blu, ora 9:00 DESPRE EVENIMENT Peste 500 de tranzacţii prezentate în 11 ani. Sute de miliarde de euro tranzactionaţi. Cele mai mari case de avocatură. Cei mai activi consultanţi. Poveşti nespuse din spatele tranzacţiilor de succes. ZIARUL FINANCIAR dezvăluie cele mai mari tranzacţii din business-ul românesc şi secretele din spatele lor în cadrul conferinţei si al anuarului cu acelaşi nume ZF TOP Tranzacţii. Pentru al 11-lea an, ZF TOP Tranzacţii va reuni artizanii celor mai importante deal-uri, împreună cu analişti şi experţi din domeniile cuprinse în catalog. Lansarea catalogului TOP Tranzacţii va fi punctul de plecare pentru o serie de discuţii despre tranzacţiile de referinţă din ultimul an şi despre impactul lor pentru business-ul local.

Vezi eveniment
23mar

GALA Woman in Power 2017 (Business Magazin)

Locație și ora: București, Restaurant Lounge Tapo, ora 19:00 Acces pe bază de invitație Conceptul „De trei ori femeie" a fost în ultimul deceniu atât de dezbătut încât s-a transformat într-un clişeu, rămânând, în mod ciudat, mereu de actualitate. Ne propunem ca în cadrul Galei Business Woman să scoatem la lumină nu doar spiritul de leadership din business, ci felul în care doamnele schimbă lucrurile şi îşi pun amprenta asupra societăţii. Cine este femeia care le poate face pe toate în acelaşi timp? Ce o stimulează, cât de greu îi este şi unde găseşte reursele pentru a-şi îndeplini cu brio toate rolurile, deopotrivă în carieră, în viaţa privată, în societate? ... sunt doar câteva din întrebările pe care ne propunem să le dezbatem la această ediţie a Galei dedicată Doamnelor.

Vezi eveniment
22mar

Real Estate & Construction Forum, editia a IV-a, un eveniment Business Mark

Locatia si ora: București, Radisson Blu, 9:00-15:00 Aflată la a IV-a ediție conferința va reuni într-un mediu dinamic cei mai importanți jucători din domeniu, alături de care ne propunem să dezbatem teme legate de situația actuală și proiectele anunțate pe diferite segmente ale pieței – rezidențial, comercial, birouri și spații logistice, gestionarea eficientă a riscurilor de țară și de proiect, sursele de finanțare, avantajele dezvoltării sustenabile, provocările cu care se confruntă dezvoltatorii, analiza sectorului construcțiilor, modificări fiscale și legislative și efectele acestora asupra pieței precum și alte teme de interes specifice industriei.

Vezi eveniment

Most recent
Fox News