Despre FoxSalesJobs

FoxSalesJobs este o platformă prin care sprijinim dezvoltarea carierei oamenilor de vânzări, facilitând accesarea de joburi și resurse valoroase și prin implicarea directă a vânzătorilor în crearea de informații relevante și utile pentru ei.
Pe platformă candidații pot găsi joburi în domeniul vânzărilor. Totuși, pentru că valoarea unei persoane crește odată cu dezvoltarea sa profesională, venim în întâmpinarea nevoii de dezvoltare cu articole de specialitate, interviuri, evenimente pentru profesioniștii în vânzări precum cursuri sau diverse conferințe, recomandări de carte, de instrumente utile în derularea eficientă a proceselor de vânzare.


În activitatea noastră colaborăm cu  parteneri care oferă servicii complementare pentru oamenii de vânzări, iar acestia sunt menționați în pagina de Parteneri a platformei.

 

Valorile pe care le împărtășim în acest demers sunt: Michael Kors Outlet
1. Preocuparea pentru cariera și dezvoltarea profesională a oamenillor de vânzări din România.
Ne adresăm acelor profesioniști în vânzări care sunt ei înșiși preocupați de succesul în propria carieră și care sunt gata să depună efortul necesar pentru a progresa.
Ne adresăm acelor companii care iau în calcul investiția în dezvoltarea profesională sănătoasă a angajatilor lor
2. Comunicarea efcientă cu utilizatorii platformei
3. Abordare profesionistă a utilizatorilor
4. Adaptabilitate privind sincronizarea cu nevoile și dorințele utilizatorilor FoxSaleJobs

 

Vă invităm sa va logați sau creați un cont de candidat sau de angajator.

Căutarea de joburi sau postarea de anunțuri de angajare sunt gratuite.

 

Ne vom bucura să aflăm că ați găsit informații și soluții relevante privind joburi, respectiv candidați, sau orice altă informație utilă pe paginile site-ului.

 

Suntem prezenți și activi pe Facebook si LinkedIn și vă așteptăm pentru noi interacțiuni în aceste sfere de prezență ale FoxSalesJobs.

 

Pentru orice intrebări vă rugăm nu ezitați să ne contactați la: contact@foxsalesjobs.ro 

best replica watches

 

Most recent
Fox News